Kontakt
Posted on 7 januari 2017

Vi är många som är engagerade i Humbacken och Sigtuna Alpina Klubb, men vi behöver bli fler. Ju fler vi är desto större resurser kan vi få. Gilla oss gärna på Facebook genom att klicka på "gilla-länken" nedan. Då får du löpande information om vad som sker med skidbacken.

Stöd oss genom att bli medlem. Medlemsskap kostar 150 kr per person och år eller 300 kr för en hel familj. Som medlem kan du köpa liftkort till kraftigt reducerat pris under förutsätttning att någon i familjen kan bevaka liften under ett 3 timmarpass per säsong.

Medlemsavgiften betalas in på BG-nummer 146-5186 eller Swish 123 590 30 00. Ange namn när du betalar. Mejla oss därefter namn på samtliga medlemmar, samt adress, personnummer, mobilnummer och epostadress. Som medlem får du billigare liftkort,  möjlighet att köpa säsongskort och får delta på våra klubbtävlingar, men framför allt stödjer du vår verksamhet.

Om du vill engagera dig i vår förening finns det många roliga uppgifter. Vi är ett riktigt bra gäng som engagerar oss i Sigtuna Alpina men vi behöver all hjälp vi kan få. Vårt initiativ är mycket uppskattat av Sigtunabor och framför allt barn och ungdomar som nyttjar Humbacken.

Kontakta oss gärna om du har frågor, idéer eller vill engagera dig i vår förening:
Sigtuna Alpina Klubb
Strandvägen 54
193 30 Sigtuna
Tel (ordförande): 070-216 59 89
Epost: info@sigtunaalpina.se