Öppettider och priser
Posted on 13 januari 2016

Alla är välkomna till Humbacken. Vi försöker hålla så låga priser som det är möjligt. Detta bygger förstås på att alla vi som jobbar med att bland annat sköta liften, producera snö, organisera osv gör det på ideell basis. För att klara detta behöver vi vara många. Vi är mycket tacksamma om du också kan hjälpa oss genom att ställa upp och vakta liften eller bevaka snökanonerna. Det är verkligen inte svårt. Anmäl dig om du vill se en levande backe med generösa öppettider och låga priser till info@sigtunaalpina.se

Öppettider
Humbacken kommer att hållas öppen lördagar och söndagar mellan 10:00-16:00 samt på onsdagskvällar mellan 18:00-21:00.

Priser
Medlemskap: 150 kr per person eller 300 kr för hela familjen

Dagkort/kvällskort medlem*: 50 kr
Dagkort/kvällskort ej medlem: 100 kr
Årskort (medlem)*: 250 kr
Årskort (ej medlem): 800 kr
Barn under 7 år åker gratis i betalande målsmans sällskap. Hjälm är obligatoriskt för samtliga.
* För att erhålla ovanstående pris på liftkort krävs att man är medlem samt att någon familjemedlem står i liften vid minst ett tillfälle per säsong. Vid köp av liftkort allokeras en familjemedlem ett tretimmarspass. Det går att byta tider inbördes om tidpunkten inte passar.

Medlemsskap kan lösas kontant i Humbacken då backen är öppen, med betalkort (iZettle) eller överföring genom Swish på nummer 123 590 30 00. Du kan också betala i förväg genom inbetalning på BG-nummer: 146-5186. Ange namn på inbetalningen och mejla därefter namn, adress, mobilnummer, personnummer och epostadress till info@sigtunaalpina.se. Medlemskortet kan sen hämtas i liftkuren nästa gång du besöker Humbacken.